Τελευταία Νέα

Post Top Ad

Your Ad Spot

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Σ. Αναγνωστοπούλου στο «Ακραίως»: Ποτέ δεν μιλήσαμε για success story

Η βουλευτής μίλησε για «πόλεμο που έγινε στην κυβέρνηση επειδή πήγε κόντρα στα προγράμματα».


Για την κατάσταση που κυρίαρχει τα τελευταία 40 χρόνια στη χώρα και τις προσπάθειες του ΣΥΡΙΖΑ να την αλλάξει μίλησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου στο ''Ακραίως'' και στον Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΪ, υπογραμμίζοντας ότι ''δεν έγιναν λάθη, απλά θεωρήθηκε το Δημόσιο χρήμα, τσάμπα χρήμα''. 
Σύμφωνα με την ίδια: «Κυκλοφορούμε στην κοινωνία και ποτέ δεν μιλήσαμε για success story. Κανείς δεν μίλησε για μια χώρα που όλα θα λύνονταν ως δια μαγείας. Ποτέ σε αυτή τη χώρα όμως δεν έχει συζητηθεί πως φτάσαμε σε αυτή την κρίση. Ζούμε σε αυτή την κοινωνία και ξέρουμε πολύ καλά τι συμβαίνει.
Όπως επίσης υπογράμμισε: «Δεν έγιναν λάθη, απλά θεωρήθηκε το Δημόσιο χρήμα, τσάμπα χρήμα. Είμαι βέβαιη για τις νοοτροπίες που ίσχυαν στο Δήμοσιο τομέα». 
Παράλληλα η βουλευτής μίλησε για «πόλεμο που έγινε στην κυβέρνηση επειδή πήγε κόντρα στα προγράμματα»: «Υποσχεθήκαμε να λύσουμε τα προβλήματα και μας έγινε πόλεμος γιαυτό που πήγαμε κόντρα στα προγράμματα. Ηττηθήκαμε και πήγαμε σε εκλογές. Καμία κυβέρνηση δεν το είχε κάνει αυτό. Το παράλληλο πρόγραμμα εφαρμόστηκε και σε πολύ μεγάλο βαθμό. Tο ό,τι πήγαμε σε εκλογές τότε, μετά το πρόγραμμα, ήταν ότι θέλαμε να ξέρουμε ποια δύναμη ήθελε ο ελληνικός λαός να χειριστεί την κατάσταση».
«Τα άλλα κόμματα απαξιώθηκαν για την πολιτική που έκαναν 40 χρόνια. Έχω πει επανειλημμένως ότι δεν μπορεί κανείς να το χτυπά αυτό το κράτος, αλλά δεν μπορεί να λέει ότι δεν έκανε και τίποτα. Είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που θα καταδικάσει την μεταπολίτευση γιατί τότε είχαμε την καλύτερη δημοκρατία. Όμως ότι τις τελευταίες δεκαετίες αναπτύχθηκε μια νοοτροπία ότι το Δημόσιο είναι τζάμπα χρήμα ισχύει». 
Η κ. Αναγνωστοπούλου, τέλος, σχολίασε και την ανάρτηση του Χ. Βερναρδάκη για το ''φακέλωμα πολιτών»: «Ποιο φακέλωμα πολιτών; Απο που και ως που προκύπτει ότι παρακολουθούνται οι λογαριασμοί των ανθρώπων; Με αυτή την έννοια είμαστε όλοι φακελωμένοι. Στο διαδίκτυο όλοι ξέρουν που είναι ο καθένας, τι πιστεύει, είναι φακέλωμα αυτό;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Your Ad Spot